|
|
| Shiva's Overture | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Jamie
Mesaje : 9225 Data de inscriere : 16/12/2010 Varsta : 34 Localizare : in the snow...
| Subiect: Re: Shiva's Overture Sam Feb 05, 2011 2:24 am | |
| ...
-Stapanul Inelelor...? Am ridicat din umeri si m-am intors departe de privirea ei lasandu-mi pasii sa ma duca pana in bucatarie... -Dani... -Vin imediat... Venisem ca prim impuls sa iau ceva de rontait pentru ca stiam de cand eram mic ca in situatii mai mult sau mai putin cu un grad de penibilitate e mai bine sa existe ceva sa ne mai si ocupe gurile...In plus vroiam sa stau cateva secunde sa ma uit la reflexia mea din geamul de la bucatarie... Ce palid eram...nu mai iesisem de mult din casa si soarele nu ma mai cunostea...Aveam cearcane dar erau sterse si se potriveau oarecum cu albastrul inchis al ochilor si cu umbrele ce-mi jucau in obraji...In schimb mi se umflasera muschii pe piept si brate si asta ma enerva pentru ca riscam sa ajung va un luptator de ring.. -Incepe filmul...a strigat dupa mine desi ala numai cu un strigat nu semana,asa moale si redus la minim. -Vin... Am luat la nimereala o punga de chipsuri si i-am intins-o punandu-ma pe jos la picioarele ei..Stiu ca se pregatea sa ma intrebe de ce nu stau langa ea dar sigur si-a aduc aminte ce privire lacoma aveam cand am sarutat-o asa ca a inteles repede mesajul si s-a conformat cu deschiderea pungii de chipsuri..Mi-a intins si mie si a apasat butonul de play.. Filmul se derula undeva departe de mintile noastre ocupate,ne prefaceam ca ne uitam dar adevarul e ca niciunul nu avea chef de lumi de mijloc sau hobbiti plecati la taiere.. -Mai zi-mi de tine,mi-a soptit la un moment dat lasand scrumiera pe jumatate plina pe coltul mesei. -Nu stiu ce sa zic... -Ceva ce nu e de zis la nimeni... -Pai si cum as putea sa zic daca nu e de zis la nimeni??am intrebat-o intorcandu-ma cu o figura de "Are you fuckin' kidding me?". -Bine,te intreb eu. -Ascult. -Prima data. -Cum ai nimerit fix intrebarea asta? Chipul ei s-a luminat intr-un zambet amuzat si a ridicat din umeri: -Zic si eu ce imi vine pe moment in minte. -Bine...la 15 ani cu una de 20 ani care era prietena de-a sora-mii...A durat destul de putin pentru ca si aveam emotii dar a fost bine pentru ca tipa mi-a aratat tot ce trebuia sa stiu si a avut rabdare cu mine.Desi a facut-o mai mult dintr-un pariu,asta am aflat-o pe urma.Dar am apreciat ca a avut rabdare...ea zicea ca ma place ca sunt diferit..Stii,era genul ala de persoana care umbla cu unii ca sa nu ramana pe dinafara dar realitatea e ca e complet diferita de ei,poate mai buna... A dat din cap in semn ca a inteles si si-a frecat absenta umarul ca si cum scutura ceva de pe el.. -Prima bataie? -Buna intrebare...pai aveam 10 ani si eram in clasa a 4-a...Stiu ca am intrat in curtea scolii si am dat nas in nas cu Jukka,era plin de sange la nas,clar avea nasul facut zdrente si saracul mai avea putin si incepea sa planga asa ca l-am intrebat ce s-a intamplat.Bineinteles ca prima data nu a vrut sa imi zica si a inceput sa se balbaie ca a cazut si ca nu e important dar pana la urma l-am fortat sa zica si am aflat ca se certase cu doi tipi din anii mai mari si aia ii dadusera pe coaja.Poate nu vreau sa recunosc asta dar Jukka e ca un frate pentru mine si intotdeauna am fost pentru ca de aproape 13 ani numai dupa curul meu sta sa aiba grija de mine...si bineinteles ca atunci m-am infuriat si m-am dus dupa aia..ne-am batut in scoala,am fost exmatriculat,am avut mana rupta si o coasta fisurata dar aia au fost dati de tot afara si asta chiar m-a facut sa ma simt bine cu mine insumi,am zis razand si m-am intins dupa o tigara incepand sa o invart pe degete.. -Prima betie? -Tot la 10 ani,2 litri de vin rosu,am vomitat o zi intreaga si maica-mea credea ca sunt posedat si mi-a dat sa beau un decoct de apa sfintita cu inca ceva.Cand am borat si aia m-a dat afara din casa doua zile zicand ca a intrat dracu in mine... S-a incruntat scurt si pe urma s-a intins sa imi mangaie umarul: -Te pot intreba de relatia cu ai tai...? M-am innegrit la fata dar nu de nervi ca ma intrebase ci din cauza ca era un mix de amintiri si nervi ce si-au facut loc in sufletul meu... -Am fost conceput la betie,maica-mea a incercat sa faca avort dar nu i-a reusit si era sa moara cu mine in burta,m-a nascut si a avut grija de mine exact 2 saptamani...pe urma am crescut singur,cand isi mai aducea aminte careva de mine ca exist sa imi faca baie...altfel de cand am inceput sa merg am inceput sa invat singur tot...a aparut si sora-mea si pe urma chiar nu le mai ardea de mine...ea era..si e si acuma printesa familiei...baga bani in ea mai ceva decat isi baga iubitii ei pula...are o camera plina de lucruri ce ar face in ciuda pana si unui copil de vedeta...ma uraste pentru ca sunt metalhead si nu o suport...si-a pus gasca sa ma bata..i-am batut eu pe ei,mintea si ma baga in cacat aproape zilnic...d-aia am fugit...pentru ca lumea mea era numai un urlet si furie si nervi si tipete si..adevarul e ca m-am obisnuit doar ca nu mai vroiam sa imi testez limitele..plus ca inainte sa plec m-am luat cu taicamiu la bataie si i-am cam trantit mai mult de un pumn..apropo mi-ai promis ca escaladezi pomul ala cu mine,am zis razand sec si mi-am aprins intr-un final tigara.. -Pot sa te iau in brate??m-a intrebat cu o voce grava.. -De ce??Nu incepe cu idiotenii d-alea de "salvarea sufletului" ca fac urat... -Nu d-aia... S-a pus pana la urma pe jos langa mine si s-a sprijinit cu capul de umarul meu oftand... -Maica-mea intotdeauna m-a urat si tata,de disperare,si-a luat lucrurile si pe cand aveam eu 9 ani a plecat de acasa..maica-mea a dat vina pe mine ca a plecat asa ca pana cand am implinit 15 ani cu aproximatie am trait un iad si un haos in casa aia..in cazul meu fratimiu era cel privilegiat...avea de toate...ar fi vrut sa ma aiba si pe mine,am observat asta de cand eram mici,a crescut cu un fel de surub lipsa in cap si in fiecare zi nu rata ocazia sa dea buzna peste mine cand faceam dus sau ma schimbam..maica-mea m-a batut odata cand i-am zis de astea considerand ca mint si ca am luat-o razna..peste cativa ani el a plecat si situatia s-a inrautatit pentru ca acuma incepusem si eu cum era mai rau...alcool tutun..a inceput sa urle si mai tare,eu sa fug de acasa si tot asa.Intr-o zi am avut un scandal asa de tare incat a pus mana pe cutit sa ma omoare urland ca ea m-a facut,ea ma ucide...Asa ca mi-am umplut rucsacul de tot ce am nimerit si m-am carat..am stat la fratimiu o perioada,parea ca se calmase dar a inceput sa incerce sa si-o traga cu mine si cel mai grav a fost cand dormeam si a incercat sa ma lege de pat si sa ma violeze...pe langa faptul ca era fratimiu,era beat pula,pana si pula din "beat"-ul ala era mai mare...oricum l-am lovit cat de tare am putut si am luat-o la fuga...si nu m-am mai intors...am dormit pe la prieteni,in scoala,in parcuri,am ajuns si sa... A tras aer in piept si s-a uitat la mine: -Multe m-au imunizat si am invatat pe propria-mi piele ca viata nu e la fel de roz ca bezelele alea cu gust de cauciuc oparit...are mai mult gust de cola d-aia naspa statura 1 luna in soare...de e dulce si scarboasa in acelasi timp si te imbolnaveste... -Acuma ai unde sta.Plus unde manca invata dormi fuma si nu numai..Jamie gasca noastra se intinde lejer la...daca e sa nu iau in calcul persoanele pe care nu le suport ar fi 20...crezi ca o sa vrea careva sa te lase iar pe drumuri?Fa abstractie de mine,stiu ca sunt nebun si sec si cu personalitati multiple dar..uite Mia,de exemplu: s-a mutat cu Mark in apartament de 3 camere.3 camere la 2 persoane...tu stii cum au biroul?au o canapea imensa inauntru pentru ca le-a permis locul.Chiar crezi ca nu te-ar lua la ei?Aici nici nu mai zic dar..na ai plecat crezand ca cine stie ce vreau de la tine..eu nu sunt fratele tau sa stii.. -Poti sa..nu zici asta?Ti-am zis nu ca sa ai termen de comparatie. -Stiu doar ca mi-a venit in minte. -Am crezut ca ma indragostesc de tine si tu ma vei rani. -Chiar daca ar fi fost asa tot m-as fi chinuit sa te tin aici.As fi plecat eu.. -Nuu..te rog..a zis intinzandu-se spre mine si dand sa imi sara in brate dar s-a calmat si a urcat la loc pe canapea strangandu-si genunchii micuti si albi la piept.. -Idiotenia asta cu "eu stau si tu pleci" ma calca pe nervi,sincer.. -Stiu,sunt o adunatura de prostie.. -N-am zis asta,a sarit enervandu-se si impingandu-ma mai mult sau mai putin tare in umar..am vrut sa zic ca nu e nevoie sa facem compromisuri,mai ales ca eu nu am niciun drept.. -Acuma ai. -Eh...sunt o straina.. Mi-am dat ochii peste cap si m-am intors spre ea: -Daca nu se indragosteau astia pe capete de tine nu mai erai demult aici.Sau erai doar ca ma spanzurau pe mine de bec.Daca incepi sa te subestimezi eu ma duc sa fac un dus,mai scap de presiune... -Nu ma subestimez,incerc sa ma tin departe de probleme. -Nu iti recomand.. -Poftim?m-a intrebat mirata de raspunsul meu. -In casa asta si in cercul nostru a nu avea probleme e echivalent cu "esti un martian deghizat in om care vrea sa ne suga creierul" -Well that was random... Avea un accent mai ciudat,nici chiar britanic,un amestec ce suna bine in tonul ei... -Deci fii libera sa ai probleme,cu ce incepi? A inceput prin a rade si s-a uitat cateva secunde in gol: -Pai...am furat 2 sticle de vodka si un cartus de tigari dintr-un magazin si cred ca inca ma cauta...am spart un geam la betie si era de la un magazin de bijuterii...si a doua zi era tot furat,culmea eu nu furasem nimica doar ca le facusem bafta altora...sa ma mai gandesc..umm mi-am tras-o cu unul fara prezervativ si am stat 1 luna panicata ca pot ramane insarcinata..am scapat...umm...acuma nu mai stiu sincer... Am zambit trist si mi-am lasat capul pe spate inchizand ochii: -Sa inteleg ca au fost mult..in viata ta? -Din punctul ala de vedere...? -Da.. -Nu chiar...Dani,uite cum sta treaba: la tine sexul e de amuzament si de rutina,nu ma intreba de unde stiu pentru ca nu ti-ar placea,la mine a fost..mai ciudat..adica la inceput am fost cu unii de care chiar imi placea dar care s-au dovedit a fi mari idioti iar pe urma..nu ma judeca dar..de cand am plecat de la fratimiu am mai facut-o doar pentru ca aveam ceva de castigat..un loc de dormit sau o tigara de fumat...si nu,nu sunt o curva..sunt doar..mica si incerc sa ma descurc in cacatul asta de lume.. Am pufnit nervos auzind-o si m-am intors spre ea: -De unde stii replica aia cu sexul la mine?? -Dani... Mi-am ridicat o spranceana si m-am ridicat intorcandu-ma cu totul spre ea: -Ti-a zis Jukka ceva?? -Am citit o pagina din jurnalul tau.. In secunda aia m-am infuriat rau de tot si am prins-o de umeri uitandu-ma la ea: -Poftim ?! -Scuze,eu...era la vedere si nu m-am putut abtine si... -Cu ce drept mi-ai citit tu mie jurnalul ?! am urlat foarte marait si m-am dat un pas in spate.. -Iarta-ma... -Eu ies sa iau o gura de aer,am zis smulgandu-mi geaca din cuier si trantind asa de tare usa dupa mine incat iesise un vecin sa imi urle in cap.. Nu lasam pe nimeni sa imi citeasca jurnalul,eram eu acolo,eu dezvelit de orice si nu vroiam sa stie nimeni..nici macar ea... | |
| | | Jamie
Mesaje : 9225 Data de inscriere : 16/12/2010 Varsta : 34 Localizare : in the snow...
| Subiect: Re: Shiva's Overture Sam Feb 05, 2011 6:35 am | |
| ...
-De ce a trebuit sa deschida idiotenia aia de jurnal ?! De ce ?! Mortii ma-sii de treaba...o s-o iau razna intr-o zi,am marait numai pentru mine pentru ca si asa eram singur pe strada si am tras ditamai piciorul intr-o pubela de gunoi facand-o sa se loveasca de un stalp... Uram asta.Intotdeauna uram cand cineva isi baga nasul in lucrurile mele...nici chiar cand as fi murit nu as fi vrut sa stea lumea sa ma descoasa...iar acuma eram si mai nervos pentru ca in jurnalul ala erau multe chestii si legate de ea,nu numai de mine... -O sa le dau foc..intr-o zi o sa dau foc la tot ce am scris si o iau dracului de la zero..asa am facut de fiecare data si de fiecare data a trebuit cineva sa futa totul,am zis maraind si m-am oprit undeva in mijlocul unui parculet amenajat intr-un cartier din spatele centrului vechi.. Ajunsesem undeva pe la Mia si pe la Mark dar chiar nu aveam de gand sa urc la ei,nu aveam nevoie sa mi se zica ca sunt un exagerat emotiv infect si sa ma ia cu explicatii psihologice..mai erau situatii cand Mia,viitoare studenta la Psihologie,ma lua in vizor si incerca sa studieze pe mine,zicand de fiecare data ca am un comportament aparte. -Dracu sa ma ia cu jurnalul meu,am zis in soapta si m-am pus pe o banca lasandu-mi capul pe spate si inchizandu-mi ochii..Liniste...frig...o combinatie ciudata intre cele doua care ma amortea si imi facea creierul sa se oxigeneze.. -Nu mai vreaaaaau...parea sa se planga eu-l meu...ala chinuit de soarta si de altii... Telefonul incepuse sa sune..bineinteles,cum pleca Dani pe undeva de capul lui cum toti il credeau nebun sau ca cine stie ce are de gand sa faca...d-aia nici nu ma chinuiam sa scot telefonul din buzunar..il lasam sa cante acolo pierdut in tesatura...Burzum cred..nu prea ma mai interesa... Brusc s-a oprit,in schimb am primit un mesaj...Atunci am scos telefonul pentru ca stiam ca astia cand vor ceva de la mine ma suna,altfel nu...Si oarecum facusem bine ca ma uitasem..cel putin asa credeam pe moment.. I spy with my little eye... Mi-am ridicat privirea si am ranjit larg prinzandu-ma la ce se referea: uitasem complet ca Mina statea in zona si acum ma uitam la ea..era la geamul din camera de zi si se uita calma la mine zambind aproape prea subtil... Sa vin..?,i-am scris si am trimis mesajul ridicandu-ma de pe banca si ducandu-ma mai aproape de intrarea in bloc,scuturandu-mi pleata pe spate si uitandu-ma in sus spre ea.. Am vazut-o cum citeste mesajul si o secunda dispare de la geam...Ma pregteam chiar sa plec dar la picioarele mele a aterizat o cheie mica.M-am uitat in sus si am vazut-o zambind si mai larg acuma si s-a indepartat de geam,semn ca ma astepta sus.. Am urcat repede scarile greoaie din piatra ce duceau catre apartamentul ei si am batut tare in usa asteptand sa imi raspunda... -Nu crezi ca e deschisa..?S-a auzit de dincolo si am inceput sa rad intrand si vazand-o rezemata de peretele din hol tragand foarte putin dintr-o tigara de foi si uitandu-se la mine lung...era imbracata,daca asta se putea numi imbracaminte,intr-o camasuta transparenta din ceva material subtire si un port-jartier de aceeasi culoare ca si camasa: gri deschis...Ii puteam admira sanii plini prin chestia aia si triunghiul dintre coapsele ei chiar daca statea intr-o pozitie mai restransa.. -Asteptai pe cineva? -Nu neaparat...o femeie intotdeauna trebuie sa fie pregatita de vizite,a zis stingand tigara intr-un bol micut care avea urme de arsuri semn ca nu era strain de rolul de scrumiera si s-a intors unduindu-si coapsele si indreptandu-se spre sufragerie.. -Imbracata asa? -Stii tu ce vizite as putea avea? Am zambit si mi-am aruncat geaca pe fotoliu ramanand in picioare si uitandu-ma la ea: -Nu e treaba mea,stiu.Obisnuinta.Chestiile ce par iesite din comun le intreb. -Nu e neaparat iesit din comun sa arat asa... -Arati foarte bine.. -Ca intotdeauna,a zis punandu-se pe canapea si,cu o miscare teatrala,si-a lasat parul ce si-l tinea in coada sa curga pe umerii ei.. -Deranjez? -Doar daca ai venit cu chef de vorba inutila.. Am pufnit si m-am apropiat de ea aplecandu-ma pana aproape ca ni se atingeau varfurile nasurilor.. -Ce poate fi vorba inutila pentru tine? -Mi-a zis Mia ca te-ai certat cu cineva azi. M-am smucit rapid din pozitia in care stateam si m-am pus pe un fotoliu uitandu-ma la ea.. -Barfele circula repede,am zis scotandu-mi o tigara si aprinzand-o.. A zambit si s-a pus picior peste picior uitandu-se la mine: -Probleme cu femeile? Am ridicat o spranceana dar nu i-am raspuns ci doar am tras din tigara urmarind cu privirea lumina ce iesea dintr-o lumanare de pe masuta dintre noi.. -Nu fii copil..mi-ai demonstrat data trecuta ca esti facut dintr-un aluat bun..te irosesti pe o pereche de sani? -Asta crezi tu ca se intampla? -Asta presupun. -Nu m-am irosit niciodata pentru voi,am zis punand accent pe ultimul cuvant,in special ca si ea era femeie si intra in aceeasi categorie. -Fac parte din sexul slab dar intotdeauna am stiut cum sa fac un barbat sa fie dependent de mine dar sa stie cand sa se lase..Si sa stii ca majoritatea femeilor pot fi educate la fel.. -Nu am treaba cu majoritatea femeilor..de fapt,nu am treaba cu niciuna in particular.Toate vorbele ce ies din gura prietenilor mei sunt pure speculatii.. -Te simti constrans.. -Nu ma simt nicicum.Ma simt asa cum ma simt de ani intregi : dispensabil.. A ras subtire si s-a ridicat de pe canapea venind in fata mea si mi s-a pus in poala cu picioatele facandu-si loc pe langa ale mele si m-a sarutat lingand cu varful limbii interiorul buzei mele de jos.. -Daca nu as fi curva te-as lua numai pentru mine. -Daca nu ai fi curva...nu,las-o balta,nici atunci nu as fi cu tine.. -De ce? -Nu cred in relatii...sunt doar pretexte sa imparti banii sau tigarile cu cineva..totul se invarte in jurul unei partide bune de futai...vrei sex,o faci liber,nu constrans sa tii in brate femeia dupa..N-am nevoie de clisee...am destule acuma.. A zambit si si-a bagat mainile in tricoul meu mangaindu-ma in jurul sfarcurilor si urmand zona din jurul lor.. -As vrea sa o vad pe-aia care o sa te puna cu botul pe labe..esti prea animal..a zis cu o tenta lacoma in voce si limba i-a coborat pe gatul meu in timp ce tricoul plutea pentru o secunda in aer cazand silentios undeva langa noi... -Ce te face sa crezi ca pot fi domesticit..?am zis deznodand snurul ce ii tinea camasa legata in jurul sanilor si i-am dat-o jos strangandu-i cu placere sanii... -Orice barbat se poate domestici... -Daca te gandesti ca o sa iti mearga cu mine poti sa stii de pe acuma ca in afara de sex nu o sa pui stapanire pe nimic din mine.. A zambit amar si si-a inchis ochii lasand un suierat printre buze in secunda in care mi-am strecurat mana intre coapsele ei si i-am cautat cu degetele locurile care o inmuiau... -Momentan esti bun asa...a zis gemand si desfacandu-mi prea usor blugii... -Nu o sa ma schimb,am zis coborand de pe triunghiul moale pe zona sensibila lasandu-mi varful degetelor sa se umezeasca si am continuat sa o mangai intrand incet incet... A facut o pauza sa ia aer si s-a uitat in ochii mei... -Si daca vreau eu sa te schimb...?a zis reusind sa articuleze cuvintele si sa ma dezbrace de blugi arcuindu-si degetele in jurul meu si incepand sa ma maseze... Am zambit si mi-am lasat degetele sa intre adanc pana cand muschii i s-au umezit si carnea a inceput sa i se muleze la fiecare miscare de-a mea. facand-o sa scoata un icnit sufocat si s-a lasat la pieptul meu dand drumul erectiei mele si lipindu-si ambele maini de pieptul meu.. -Si tu esti slaba,doar ca ceilalti nu si-au dat inca seama de asta.. -Ceilalti..erau niste idioti.. -Vrei sa imi zici ca nu mai esti a nimanui acuma? -Nu chiar..a zis razand sacadat...iau o pauza.. -Sper ca nu din cauza mea.. -Poate si a ta..esti bun la ce faci si momentan imi ajunge.. -Faza cu vizitatorii era un tertip ieftin..? -Ma pregateam sa te sun dupa ce am vorbit cu Mia. -Poate nu vroiam sa vin. -Aveai ceva mai bun de facut..? M-am uitat in gol cateva secunde si m-am incruntat muscandu-mi limba sa nu zic ceva deplasat.. -Probabil ca nu..am zis ducandu-ma imediat cu gandul la ea... -Atunci..nu iti cauta scuze,a zis reusind sa isi revina dupa orgasmul pe care il avusese si s-a dat jos de pe mine dandu-se in spate si zambind: -Haide...a zis facandu-mi semn sa merg dupa ea in dormitor... M-am ridicat si am urmat-o in tacere uitandu-ma cum in camera toate lumanarile erau aprinse si un miros de plante medicinale invada camera.. -Erai convinsa ca o sa vin..am zis uitandu-ma la ea.. -Vroiam sa vii...mi-a fost dor.. -Mina..am zis apropiindu-ma de ea...nu fa tampenia sa te indragostesti.. -Nici nu vreau dar nu e dupa mine. -Nu de mine,atata iti zic... -E o amenintare..?a zis lipindu-si sanii de pieptul meu si si-a coborat mainile de pe ceafa mea pe omoplati si coloana,zgariind moale de tot si ajungand pe fese masandu-le si strangand cu lacomie... -E un sfat.eu nu voi fi aici cand or sa ti se urce piticii la cap.. -Nu vreau sa pleci..a zis cu buzele apropiate de ale mele si s-a uitat la mine.. -Nu plec dar daca vei incepe asa nu voi mai veni.. -Va fii o dragoste ascunsa,a zis ranjind si si-a dus mainile intre coapsele mele incepand sa ma mangaie si s-a lasat in genunchi scoand un "mmm" foarte subtire in timp ce buzele i-au luat o forma rotunda si a inceput sa mearga de sus in jos miscandu-si limba in asa fel incat sa nu se inece... Am inceput sa gem,mai mult sa marai pentru ca nu prea aveam obiceiul sa ma dau in stamba cand venea vorba de ce simteam in timpul sexului si am asteptat cuminte sa termine,simtind cum imi dau drumul intre buzele ei... -Mina...umm...nu cred ca va fii niciun fel de dragoste...mai sunt si altii pentru care esti fiinta suprema,am zis uitandu-ma cum inghite tot ce scosesem din mine si isi ridica o spranceana stergandu-si colturile gurii: -Nu ma intereseaza de restul...a zis punandu-se pe pat intre toate cearsafurile si pernele alea si si-a desfacut coapsele lasandu-si umerii moi si si-a dus mana dreapta intre coapse incepand sa se maseze si sa geama...Se prinsese ca asta ma innebunea... M-am pus peste ea si am inceput sa ii sarut sanii muscand-o cu pofta de sfarcurile excitate,ascultand-o cum geme.. -Sa iti pese pentru ca eu nu o sa schimb nimic in relatia asta... -Nu imi pasa...eu... -Nu...am zis si am patruns-o intai pana la capat lipindu-i mainile de fundul meu... -Schimbam subiectul,am zis respirand greoi...tu conduci... -Mmm...bine...a zis inchizand ochii si brusc bazinul meu a inceput sa prinda miscari sacadate dar adanci...era lacoma dar ramanea cu capul pe umeri bucurandu-se de fiecare lucru pe care i-l faceam... Era tacere intre noi...doar gemete sau soapte de neinteles...Vocea i s-a spart la un moment dat si am simtit cum pe coapsele mele curge ceva cald picurand pe cearsafuri...Am asteptat sa isi revina si am continuat...refuzam sa o sarut pentru ca mai aveam pe buze si pe varful limbii gustul lui Jamie...faptul ca faceam asta cu Mina nu prea schimba ce se zvarcolea in mine... Nimic nu mai putea schimba asta...Ma transformam... | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Dum Feb 06, 2011 3:37 am | |
| ...
Mina nu se trezise inca,ii simteam respiratia uniforma si greoaie pe gatul meu si mana care i se odihnea pe pieptul meu...Visa ceva ciudat pentru ca mai avea secunde in care se incrunta si mormaia dar se linistea si se intindea ca o pisica de-alungul bratului meu pe care mi-l spanzurase de dupa gatul ei.. Genul de femeie ce nu avea griji si de care nu trebuia sa stii mare lucru decat ca te poate urca pe pereti de placere cand vrea si ca nu ai ce discuta cu ea decat daca o intereseaza enorm de mult de tine,poate nici atunci... Defectul ei era ca depasea anumite limite cand sufletul i-o lua inainte..incerca sa fie rationala dar,ca orice exponat din rasa feminina,sentimentele o tradau.Partea proasta e ca se nimerise cu mine si chiar nu vroiam ca in viata mea sa mai fie mult drama ieftina.. -Mmm...incearca sa mai dormi,mi-a soptit si si-a deschis ochii incepand sa ma mangaie pe piept si s-a ridicat desfacandu-si buzele care erau pline si inrosite de la somn si muscaturi si mi le-a deschis pe ale mele scotand un zgomot infundat si moale cand mi-a gasit limba... Am inchis ochii si am sarutat-o lenes fara sa ma chinui macar sa raspund la miscarea buzelor ei si,desi probabil si-a dat seama,a continuat sa isi maseze buzele de ale mele si sa imi traga cu pofta de limba pana cand sunetul telefonului ei a rupt momentul.. -Futui..a mormait intocandu-se incet spre noptiera si a scos un telefon micut uitandu-se o fractiune de secunda la el si raspunzand... -Azi..?Mmm..la ce ora?S-ar putea... A ranjit si s-a intors spre mine muscandu-si buza: -Cred ca o sa vina si Dani cu mine...sigur o sa ii placa.. M-am incruntat auzindu-mi numele si m-am intors brusc spre ea ridicand o mana in semn de intrebare..A ras scurt si a inchis uitandu-se la mine: -Diseara in Shadows e un recital tribut Burzum...m-a anuntat Mia. -Si de ce ma rog as merge cu tine..? S-a uitat lung la mine si si-a dat cearsaful de pe ea dezvelindu-si sanii si coapsele si tarandu-se cat de cat senzual spre mine.. -O singura data..nu e musai sa mergem ca un cuplu.. -Intentionai sa facem asta? -Poate..sunt posesiva cand vine vorba de barbatii buni... -Am discutat aseara... -Discutiile din pat nu se regasesc in lista de discutii serioase..hai sa lasam asta pentru mai tarziu,vrei?a zis despartindu-si coapsele si punandu-se deasupra mea mangaindu-mi pieptul.. -Dani...nu sunt o copilita fraiera pe care o pacalesti ca o iubesti etern si ii bagi mana in chiloti...am trecut prin mult prea multe si nu ma mai duce nimeni cu zaharelul.Ceea ce ti-am zis aseara a fost parte din sfera mea emorionala..fie ca vreau fie ca nu,si aia e parte din mine..Uita-te in ochii mei: semanam foarte mult..esti un tip rece si foarte calculat iar zambetul ala m-a facut de nenumarate ori sa tremur cand mi-l imaginam sau te vedeam.Crezi ca e o concidenta ca ne-am intalnit la petrecerea aia?Mia stia ca am pus ochii pe tine dar incerca sa ma tina deoparte.E simpatica dar e rea cand se simte in pericol..ca o vulpe..Vroiam sa te cunosc..devine plictisitor cand imparti patul cu unii care ori isi dau drumul in boxeri cand te vad dezbracata sau sunt atat de panicati incat ajung sa se scuze acasa sub pretextul ca le-a murit vecina..desi ei stau in camin... Avea privirea aia sincera si rece...semnul ca vorbea serios..Asta cred ca era singurul moment in care o vedeam pe Mina vorbind asa deschis... -Nu ti-ar conveni o femeie frumoasa la orice ora din zi si noapte cand ai chef fara nimic in schimb...?Dragostea in cazul meu se poate interpreta diferit,a zis arcuindu-si coloana pe spate asa de tare incat sanii s-au lasat moi pe pieptul ei si ii puteam vedea perfect triunghiul moale dintre coapse... Am ranjit si am prins-o de talie ridicandu-ma si frecandu-mi buzele intre sanii ei ce tremurau sub degetele mele.. -De ce as merge cu tine..?Am si alte treburi... -Nu minti...ai terminat examenele.. M-a lasat pe spate si si-a unduit coapsele in jurul meu lasandu-si mainile pe abdomenul meu.. -Zi-mi ce vrei ce sa iti fac..a zis gemand cu buzele lipite de coapsa mea stanga... -Nimica,am zis clar si incet si am tras-o langa mine...N-am chef de concerte.. -O sa o dezamagesti pe Mia..si o sa imi demonstrezi ca esti las.. -Tie??am zis pufnind si m-am ridicat din pat troznindu-mi fiecare centimetru din coloana si uitandu-ma in oglinda sprijinita de perete.. -Scoti o prietena la un concert.. Am zambit din coltul gurii si mi-am trecut mainile peste umeri uitandu-ma la pleata ce mi se ondulase usor la varfuri de la pozitia in care dormisem si tinusem capul pe perna si mi-am trecut mana prin par inclinandu-mi capul spre stanga.. -Imbatranesc.. A ras scurt si sec si s-a ridicat si ea deschizand usa de la baie: -Ne vedem diseara,a zis intrand si trantind puternic usa dupa ea.. N-am bagat-o in seama si m-am imbracat repede luandu-mi geaca si ducandu-ma in centru.Nu vroiam sa ma intorc inca acasa,n-avea sens sa le dau lor explicatii legat de unde mi-am petrecut noaptea si bineinteles si cu cine..chiar nu vroiam sa vad ochii aia mari si albastri cum ma privesc tristi pentru ca la asta as fi fost martor... Centrul,fiind ultima zi de weekend,era destul de plin.Oameni ce carau pachete si pungi,copii mici ce tot urlau sau alergau in jurul parintilor,pana si animalele de companie erau galagioase.. -Pardon,a zis cineva care s-a impiedicat de mine din greseala si m-am intors brusc dand sa arunc cateva cuvinte nervoase..Ma lovisem de sora-mea...nu puteam sa nu recunosc claia aia blonda de par exagerat de indreptata de placa si tocurile care ar fi omorat pe oricine daca ar fi fost calcat de ele...Si zambetul ala idiot pe care il afisa cand urma sa faca sau sa zica ceva ce m-ar fi scos din sarite.. -Dani...ce surpriza...ai iesit la cumparaturi?Te-a trimis gagica-ta de Jukka sa faci piata? -Realizezi ca ma pot intoarce sa plec si ramai ca vita in drum vorbind degeaba? -As urla dupa tine si te-as urmari.Nu degeaba sunt surioara ta mica si draga? -Marsh in mortii tai,Cass..am zis ridicand o spranceana si i-am aratat cu zambetul pe buze cea mai frumoasa si dreapta muie de care eram capabil.Am vazut-o cum incep sa ii puste muschii pe fata dar si-a schimbat greutatea pe celalalt picior si mi-a zambit: -Am auzit ca te tii cu o curva de "povesti",nu e suparata copila aia cu care stai tu si fata-de-planta? -Ce te fute pe tine grija?N-ai ce sa mai sugi si cauti ?! Jukka nu mai e valabil.. -Te-as fute pe tine cu cea mai mare placere.. -Nu ma face sa iti vomit in par..stii ce fericit as fi... -Nu te mai flata atata,de cand ai plecat de acasa ai devenit si mai mizerabil.. -Si ce te fute pe tine grija?Sincer,Cass,vezi-ti de viata ta si nu te mai impovara cu ceva ce iti depaseste capacitatea psihica.. -Eu zic sa ai un pic de grija cum imi vorbesti..sunt multi care te vor "capsat"..mai ales dupa smecheria pe care ai facut-o atunci cu aia doi...multi te vaneaza si nu mi-e greu sa le zic unde te-ai mutat...L-ai risca pe Jukka? -Nu ma ameninta...stii foarte bine ca mi-ar sari multi in ajutor daca mi-ar pune careva gand rau.. -Stii foarte bine ca daca esti prins singur nu mai ai timp sa suni pe nimeni si nici nu o sa mai ai maini sau voce pe urma sa ceri ajutor.. Am inceput sa rad si m-am infipt brusc in gatul ei tintuind-o cu privirea: -Asculta la mine,jeg mic ce esti,nu ma ameninti,nu imi pasa de gasca ta de ratati nefututi homosexuali frustrati infecti fara pula sau cu una prea mare infipta in gat...mai bine mars acasa ca te asteapta proasta de ma-ta sa iti mai bage un pic de silicon si puli pe gura si nu vrei sa intarzii.Ia zi,i-ai zis ca i-ai supt pula lui tata ca sa te lase sa pleci o saptamana la mare ?! am marait zicand tot ce imi statea de mult pe limba sa i le arunc.. S-a uitat panicata la mine si s-a chinuit sa inghita implorandu-ma din priviri sa ii dau drumul... -Asa ziceam si eu,am zis sec si am imbrancit-o la un pas de mine si m-am intors plecand.. -Las ca vezi tu,javra ce esti,a urlat cu glasul sufocat si a intins-o,ascultandu-i tocurile cum se lovesc nervoase de asfalt.. Aseara imi tot puneam problema ca ma transform si mintea mea nu realiza in ce..ba in ceva cald sau bun ba in ceva si mai inchis in sine..acuma aveam impresia ca ma transform intr-un animal...dincolo de cearsafuri... | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Mar Feb 08, 2011 1:28 am | |
| ...
Pe strada pe care copilarisem eu in ceea ce privea umblatul de nebun dupa oameni ce fumau ca pot cere si eu o tigara era intotdeauna liniste.Si nici nu avea de ce sa nu fie: un magazin si un bloc ce facea strada sa fie foarte ingusta imparteau spatiul foarte minuscul din locul ala...Inainte era magazin de alcool si mai furasem din cand in cand cate o sticla de bere sau de vin.M-au si prins odata dar fiind prea mic nu aveau ce sa imi faca... Acum m-am oprit lipindu-ma de zidul fata in fata cu magazinul ce acuma era ceva de artizanat.O doamne dinauntru s-a uitat ciudat la mine gandindu-se ca as putea fi un hot sau un asasin..adevarul e ca si aratam foarte ciudat: ciufulit,tricoul sifonat si urme de noroi pe bocancii ce imi ajunsesera in ultimul hal de jegariti si rupti...refuzam sa imi schimb incaltamintea pe o pereche de tenisi,oricat de noi sau curati ar fi fost,niciodata nu ma simtisem comod in ei...Si o pereche de bocanci noi ar fi fost asa de scumpa... M-am incruntat prinzandu-mi puntea nasului intre degetul aratator si cel mare si mi-am inchis ochii lasandu-mi capul pe spate... -Sunt vanat de cocalari,aproape repetent si intr-o lume de cacat.A da si sunt suficient de dramatic incat sa ma plang constant de asta,futui rasa masii de situatie,am zis cu glas tare si m-am scotocit prin buzunare de o tigara.Mai aveam exact una si fix cand am tras-o afara din buzunar s-a rupt pe sfert cazand in balta de la picioarele mele.. -Intotdeauna trebuie sa existe o balta aici,am zis maraind si am aprins ce mai ramasese din tigara tragand din ea..Mai erau 2 ore pana la concert si aratam ca scos dintr-un cur...exact curul lui Jukka...trebuia sa fac un dus macar,trebuia sa ma duc acasa si sa inchid ochii pentru o secunda,sa le zic ca nu am disparut desi vroiam sa ma dau disparut macar pentru o zi de aici.. -Stiam eu ca te gasesc aici... M-am intors spre vocea care mi se adresase si am zambit moale uitandu-ma la trestia de om de langa mine si la zambetul ala larg: -Buna Ohlin,am zis dand mana cu el si ridicandu-ma de pe marginea zidului..ma cautai cumva? -Nu neaparat,venisem sa iau ceva,a zis ranjind si mi-a facut semn sa imi misc curul dupa el undeva intr-un gang ingust format intre strada aia pe care stateam si un zid ce dadea spre un santier.. L-am vazut ca se apropie de un tip si scoate niste bani si mi-am dat ochii peste cap,poate un pic prea teatral decat era cazul: iar isi cumpara nebunii de pastile,iarba nu ii mai ajungea si parca vedeam cum iar trebuia sa stau cu Varg dupa curul lui ca nu cumva sa ii vina pentru a 6-a oara ideea sa se omoare in numele lui Satan.. -Pastile ma ?? -Shh...a zis dand din mana disperat si luand un plic in care erau vreo 20 pastile..sunt inofensive,mai mult afrodiziac decat halucinogen. -Mai mult picioare decat pumni o sa iti iei de la fratele tau. -Nu trebuie sa afle. -E imposibil,desteptule.La concert cand toti o sa radem si o sa mirosim grav a alcool,tu o sa mirosi a parfum de levantica,am zis inspirand din pachetul ala si stramband din nas..levantica ?! -Ti se pare,o fi substanta mai puternica.Auzi tu de cand ai devenit asa de comunist ??Esti mai rau decat parintii mei,a zis incruntandu-se si bagand pachetul in buzunar.. -Las-o balta,am zis razand.Ai vrea tu sa fiu eu la fel de bun ca ma-ta,am zis ranjind si i-am facut semnul de blowjob cu mana si limba impinsa in obraz. -Homosexualule. -Credulule. -Heh...am zis ranjind si mi-am scos o tigara lasandu-mi-o intre buze...gesturile mele erau foarte inerte de la o vreme... -Dani..umm m-am gandit sa o invit pe pustoaica aia dintr-a 11-a la concert..stii tu..Jamie,am inteles ca a ramas sa stea cu voi.. M-am intors spre el ca lovit de un ciocan in cap si am simtit cum muschii fetei incep sa imi pulseze intr-o agonie inexplicabila: -Jamie..? -Da..buna dimineata Dani : satena,ochi albastri,buna rau,metalista,frumoasa...iti mai zic? Cu fiecare compliment pe care i-l aducea ei in fata mea mai muream un pic pe dinauntru...Sentimentele mele de egoism si posesivitate ieseau iar la inaintare si in fata ochilor mi se derula o scena deosebit de infricosatoare: luam o caramida din zidul din stanga mea si ii crapam teasta lui Ohlin pana murea inecat in propriul sange...Orice doar sa nu se apropie de ea... Am zambit sec de tot si mi-am aprins tigara tragand din ea pana cand plamanii au inceput sa ma doara: -Cum de ti s-a sculat fix pe ea? -E frumoasa si e de-a noastra si imi cam place de ea asa un pic..de ce sa nu profit? -Da,de ce sa nu profiti...?am mormait cu ochii care ma amenintau ca or sa inceapa sa usture.. -Stii cumva daca are iubit..? Am aruncat restul de tigara si mi-am bagat mainile in buzunare.Cu un pic de curaj raspunsul acum ar fi fost "Da"... -Nu are,am zis la fel de sec si m-am intors spre el.Umm uite ce e,trebuie sa ajung sa o iau pe Mina de acasa si sa mai si fac un dus.Ne vedem la concert,ok?am zis precipitat si m-am pierdut de el printre stradute asigurandu-ma ca nu striga dupa mine sau ma urmareste.. Ardeam...imi ardea fiecare celula din corp pentru ca mintea ma trada si imi imaginam tot ce nu imi doream sa se intample.O vroiam a mea,nu sa iasa cu el la concert,sa iasa cu mine,sa o tin eu in brate,nu el...De ce nu eram capabil sa ma duc si sa o iau de mana si sa fug cu ea asa de departe si sa ma intorc spre ea si sa recunosc dracului ca simt ceva pentru ea si ca o vreau doar pentru mine,intotdeauna...? In secunda in care am ajuns in fata usii Minei am batut de cateva ori tare de tot pana cand mi-a deschis: era intr-o fusta neagra conica,mulata pe coapse si in sus avea numai sutienul ce ii acoperea sumar sanii..Mi-a zambit si s-a pregatit sa imi zica ceva dar nu mai auzeam nimic in jurul meu,m-am multumit sa trantesc usa cu putere si sa o prind de talie azvarlind-o pe canapeaua din sufragerie: -Ce ai patit ?? a murmurat uitandu-se cu ochi mari la mine,speriata dar foarte excitata... -Nimica..am marait printre dinti si i-am sfasiat rochia de pe ea fortandu-i coapsele sa se deschida si mi-am strecurat mana in lenjeria ei facand-o sa se umezeasca in cateva secunde.. -Dani... -Taci..am zis si nici nu mi-am mai dat jos tricoul ci doar mi-am tras suficient de jos pantalonii si boxerii de pe mine si m-am impins tare de tot in ea,penetrand-o pana cand am simtit-o icnind..si-a deschis ochii gemand si a inceput sa ma zgarie tragandu-mi tricoul peste cap si prinzandu-ma de pleata: -Ce e cu tine...?? -Multe,am soptit o secunda si m-am uitat lung la ea ridicandu-ma si imbrancind-o pe podea cu spatele la mine.. -Dani.. -Shh...ma vrei animal in pat,nu?i-am zis si am prins-o de par si iar am intrat cu putere in ea facand-o sa urle si m-am miscat asa simtindu-mi toti muschii chinuiti de durere si placere pana cand n-am mai putut rezista si mi-am dat drumul in ea lasand-o acolo si uitandu-ma cum respira greu si cum ii tremura corpul.. -Ma duc sa fac un dus,am zis luandu-mi hainele de pe jos si intrand in baia calduta,semn ca apucase deja sa faca baie... Nici sexul nu ma satisfacea cum vroiam..mintea imi zbura disperata in locuri greu de explicat,scenarii ciudate si dureroase...Nu ii vroiam impreuna,nici macar o secunda pentru ca ea era..era ea,Jamie iar Ohlin era genul ala de orice gagica il vroia si si-o tragea pe rupte,nu avea probleme,nimic nu il interesa,nu vroiam asta,era ea...nu,nu,nu... Apa imi ardea pielea si o groaza de abur se ridica spre tavanul baii facandu-ma sa respir greoi si sa ametesc...Brusc o pereche de maini subtirele m-au prins de umeri si buzele mi-au fost sarutate cu lene dar cu pofta... -Esti un animal bun cand vrei...ce ti-a provocat...asta? -Nimic anume..simteam nevoia...am zis prinzand-o de talie si proptind-o de peretele cabinei de dus.. Mina s-a uitat la mine muscandu-si buza si a inceput sa imi maseze umerii si pieptul spalandu-mi fiecare petic de piele.. -Mi-ai stricat fusta mea preferata.. -Nu te intereseaza de ea,iti zic eu.. -Ai impresia ca ma cunosti. -Te cunosc cat sa te fac sa fii vulnerabila.Stii bine asta,am zis taios si am vazut cum stramba din nas.. -As schimba asta daca as putea,crede-ma.Nu imi place sa depind fizic de...un barbat.. -Mai zi asta odata,am zis maraind si am intors-o cu spatele la mine plimbandu-mi buzele pe umarul ei umed... -Dani..stii ca am dreptate...sau te-ai razgandit in ceea ce am discutat atunci..? -Nu te iubesc. -Nici nu trebuie..e suficient sa te iubesc eu... -Tu iubesti numai asta..am zis dandu-i cu genunchiul in tibie si am facut-o sa isi desparta coapsele si sa isi lipeasca sanii de geamul cabinei de dus.. -Nu ma cunosti,a marait gemand in timp ce mainile mele ii explorau fara rusine talie si spatele facandu-i pielea de gaina... -Nici nu vreau sa te cunosc. -Esti sigur?Stii de ce ai facut asta azi... -Ce am facut...? Mi-am infipt mana in ceafa ei si am scos dusul din suport invartind cu degetele de butonul de langa capul lui facandu-l sa stropeasca cu un jet puternic si caldut... -Ce am facut asa de rau incat ai inceput sa filozofezi...?am intrebat-o strecurand dusul printre coapsele ei si punand jetul fix in zona sensibila.. -Futui...a gemut si si-a strans pumnii dand sa se intoarca spre mine dar am strans-o si mai tare de ceafa facand-o sa stea locului. -Deci..?am mai intrebat odata si am inceput sa ma joc cu jetul de apa ranjind si apropiindu-ma de urechea ei...stii ca pot continua asta la nesfarsit... -Te rog...imi tremura picioarele,a zis scancind puternic si a cazut in genunchi gemand si uitandu-ma la ea cum se transforma intr-o creatura slaba si vulnerabila la orgasm.. Am zambit si mi-am clatit corpul de sapun inchizand apa: -Ma duc sa ma schimb si ne vedem in fata blocului. -Bine..a soptit aproape indescifrabil si am lasat-o acolo iesind din baie si schimbandu-ma. Imi trecuse un pic.Nu stiu de ce,poate ma bucura ideea ca aveam o oarecare influenta asupra unei tipe care poate usor fi fantezia oricarui specimen din rasa masculina...Dar ca si restul era usor de cumintit... Am auzit usa de la baie si stiam ca daca ma prinde acum pe jumatate dezbracat e in stare sa ma ingenuncheze pentru ce ii facusem asa ca mi-am luat geaca pe umeri si am coborat in fata blocului: incepuse sa ploua,halal vreme de iesit la betie...nu,n-aveam chef,n-as fi mers dar..vroiam sa o vad...se vedea cu Dead... Futui Dani...de ce nu esti in stare sa fii sincer cu ea...? | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Mar Feb 08, 2011 11:05 am | |
| ...
-Ti-a fost frica sa nu cumva sa atentez la tine?a zis auzindu-i tocurile lovind scurt materialul scarilor de la intarea in bloc.. -Mergem la un concert la care probabil toti se vor imbata si se vor bate.Si tu te-ai imbracat in...corset de satin si o pereche de sorti de piele...si cizme cu toc,am zis mirat uitandu-ma la ea din cap pana in picioare. A inceput sa rada si si-a intins mana spre mine dandu-si o suvita din breton de pe frunte si zambind.Era frumoasa,nu se compara dar era frumoasa,ii sticleau ochii si desi era puternic machiata,nu arata vulgar,isi umpluse buzele cu rosu si ochii si-i conturase cu negru facandu-si doua codite de randunica la colturi..genele ii erau frumos conturate si imi zambea cu toti dintii,albi si simetrici,dintii aia ce muscasera cu pofta din mine de atatea ori.. -Vreau sa ma simt bine in pielea mea,nu sa umblu in niste carpe amarate,si daca imi permit,de ce nu? Si-a muscat buza si m-a prins de mana innodandu-si degetele intr-ale mele: -Insinuezi cumva ca hainele mele sunt carpe? -Nu chiar..hainele tale au nimerit sa fie un invelis frumos,atata tot,a zis uitandu-se la mine in timp ce isi deschidea buzele si dadea afara fumul dintr-o tigara subtire.. -Esti fenomenala,am zis razand si am strans-o mai tare de mana mergand pe marginea trotuarului.Povesteste-mi de tine daca tot stam mai mult impreuna acuma. -Eh acum faci pe sociabilul?Mai devreme rupeai carnea de pe mine.. -Nu tin mortis sa stiu deci poti sa nu imi zici,nu e nicio problema,am zis intorcandu-ma sa ii vad expresia fetei dar nu se schimbase..poate un soi de resemnare in ochii ei mari.. -Vrei sa stii de mine?am crescut cu o mama curva si dependenta de droguri si de la 15 ani,cand a murit,am crescut singura.Prima data a fost ceva scurt si sec,aproape un viol consemnat si de atunci am realizat ca am niste atuuri care imi pot aduce multe beneficii..Si da,poate ca unii ma vedeau ca pe o curva ieftina dar lucrurile nu au stat chiar asa: m-au luat sub aripa lor barbati care ma placeau si care m-au tinut in toate poftele posibile si m-au crescut in scoli bune si cu haine frumoase..ce mai,am fost adolescenta tinuta in puf...la inceput era totul doar ca sa cresc eu...ca pe urma a luat o tenta sexuala asta e partea a doua...am facut si asta..am invatat ce le place si ce ii face vulnerabil..problema e ca de cand cu tine eu nu stiu ce dracu sa iti mai fac ca sa te fac catusi de putin sa imi mananci din palma..esti altfel si d-aia m-am tinut aproape de tine..am obosit de jocurile astea,crede-ma.E frumos sa te vrea barbatii si sa ti se arunce la picioare oferindu-si si suflul din ei..dar..imbatranesc.. -Cati ani ai Mina?Fii sincera... -Nu pot sa nu fiu,a zis razand si s-a uitat in ochii mei..Implinesc peste cateva luni 25...stiu ca suna aiurea cand vorbesc ca si cum as fi mult mai matura dar cand ai 25 de ani aproape numai de probleme ajungi sa te vezi batran... -Stiu cum e...eu unul nu am avut probleme grave dar e senzatia aia ca te scurgi printre oameni cum se scutge sangele pe tine cand iti spargi capul si zaci inconstient pe jos..Nu stiu ce exemple sa iti dau adica..o sora obsedata de sex,parinti care...pentru ei nu am existat si tot asa..cercuri vicioase...povestea asta deja e atat de zisa incat ma doare capul doar cand imi aduc aminte,am zis razand si am tras-o incet din drumul unei baltoace.. -Esti mai complex decat vrei sa arati. -Sunt mai incercat de cei din jur. A ras subtire si s-a pus in fata mea mangaindu-mi obrazul cu varful degetelor: -Iubeste-ma... I-am zambit si i-am luat mainile de pe obrajii mei sarutandu-i podul palmei: -Nu imi ordona asta,am zis cald dar cu o nota de duritate in glas si m-am dat un pas in spate. -Nu vezi ca suntem amandoi singuri?In plus ma placi.. -Imi place atitudinea ta..plus sexul. -Esti singurul care m-a pus in patru labe. -Nu am intentionat asta.. -Nu conteaza.S-a intamplat.Dani.. M-am intors spre ea si mi-am pus degetul aratator peste buza ei de jos avand grija sa nu ii intind rujul: -Intarziem la concert. -O sa ma iubesti,strainule.. Desi o auzisem nu i-am mai raspuns ci doar am continuat sa merg langa ea dar fara sa ne tinem de mana.In cateva minute am ajuns in fata barului si i-am deschis usa sa intre.Erau o groaza de pletosi la intrare fumand sau asteptand pe cineva..era si Varg care statea cu un tip inalt si foarte vestejit,semn ca ori se drogase mult la viata lui sau era foarte batran..sarit de 30 ani macar.. -Vii..? Mina s-a intors spre mine zambindu-mi si luandu-ma de mana.Am dat scurt din cap si in cateva secunde eram in intunericul si fumul din Shadows: era full,mesele,la bar,peste tot... -Si noi unde stam? -Crezi ca ne lasam asa aiurea?a tipat ca sa se faca inteleasa si m-a tras undeva aproape de scena improvizata pentru trupa unde se afla o masa de vreo 4 persoane: Mia si Mark ne asteptau acolo si aveau deja ceva de baut in fata.. -Ati intarziat,a zis Mia si m-a strans de dupa umeri uitandu-se pe urma la Mina si dand scurt din cap. -Ne-am luat de vorba pe drum,scuze,nu stiam ca ne intalnim cu voi. Mark a ridicat din umeri razand si a dat mana cu mine: -Nici eu nu stiam ca as fi sunat..ce beti? -Vin,am zis si eu si Mina deodata si am ridicat din umeri uitandu-ma la Mark care adoptase o privire ciudata. -Hai sa luam,am zis si m-am ridicat asteptandu-l si pe Mark sa ma urmeze.Stiam ca vroia sa vorbeasca cu mine.Si asa a si fost.Cum am ajuns in dreptul barului cum s-a intors spre mine ridicand ciudat din maini: -Mina.Mina ?! Tipa aia s-a dat la mine un an de zile !!! Si...nu d-aia am zis asta dar...asta mananca baieti pe paine mai ceva decat mananc eu pizza... -O sa stai sa faci recursul etapei cu mine sau o sa ma lasi sa fac ce mi se scoala? -Si Ja.. -Nu cumva sa indraznesti sa zici de Jamie,am marait in timp ce puneam mana pe sticla de vin ce era pe bar. -Esti...asa imi vine cateodata sa te iau de pleata si sa iti fut cateva sa te trezesti la realitate.Zici ca traiesti un cosmar,eh afla ca toti il traim numai ca noi NU ni-l facem cu mana noastra.Oricum stii ceva?Esti prost,a zis intorcandu-ma spre un colt de scena unde,in picioare,unul in bratele celuilalt oarecum,stateau Ohlin si Jamie,razand la ceva anume si Ohlin care o tot strangea de dupa talie si o simtea...dar...eu vroiam asta,eu...a mea... Am simtit cum mi se face rau si tot calmul meu se zdruncina si ma invart pe loc,iau foc,stomacul imi urla iar o durere seaca imi bubuie in tample si in piept... -Si de ce imi arati asta?am zis incercand sa imi tin vocea sa nu tremure sau sa ma balbai si m-am intors spre Mark aruncandu-i o privire seaca si rece. -Vezi cum reactionezi?Nu ma fraieresti. -Auzi...ah ba nu...las-o balta,mi s-a luat de tot ce imi propuneti,mai mult sau mai putin direct.Ma intorc la Mina,am zis impingandu-i sticla de vin in piept si am taiat-o de acolo trecand prin masa aia de oameni.. -Dani !! Se putea sa nu ma vada si sa se intample asta?Nu,aveam de gand sa plec de tot de acolo,psihic si emotional nu puteam sa stau si sa ma uit la ei impreuna...nici Mina nu m-ar fi putut scoate din asta cu toate nebuniile ei si frumusetea si darul de a satisface un barbat...Asta aveam de gand sa fac,sa plec... -Dani,stai !! Ohlin m-a prins de brat si automat a trebuit sa ma intorc si sa dau cu ochii de ea...doamne cat de frumoasa era...imbracata in blugi negri,un tricou cu Burzum,geaca de piele si parul era asa de moale si indreptat si isi cadea pe obraji si pe umeri...ochii aia mari si albastri..era superba...putin zis..si ma privea cu ochii usor umezi dar isi pastra un zambet dulce pe buze,buzele implinite si fara nicio culoare de ruj..rozalii si asa perfecte...As fi sarit la picioarele ei si as fi inceput sa plang si sa o rog sa fie cu mine si sa ii zic ca o iubesc si ca eu fara ea o sa mor...simteam asta... -Buna Ohlin,am zis zambind scurt si fara sa ma uit la ea. -Credeam ca ne ignori,a zis razand si a strans-o pe Jamie in brate uitandu-se la ea. -Ma grabeam la masa,ma asteptau fetele cu vinul. -Dar cate fete ai ma cu tine ??? Am ridicat o spranceana si m-am uitat la moaca lui,asa zambareata si lunga cum era. -Sunt cu Mark si Mia..Si Mina,am zis uitandu-ma scurt la Jamie care brusc isi pierduse culoarea in obraji si nici nu se mai uita ca lumea la mine.A zambit slab si s-a uitat la Ohlin muscandu-si buza: -Hai la bar sa bem ceva pana la concert.Dani,ma bucur ca te-am vazut,ne-om mai intalni cand mai dai pe la Jukka.Te saluta oricum,e plecat in Helsinki o saptamana,se marita maica-sa.Haide,a zis topaind scurt si l-a tras pe Dead de acolo lasandu-ma cu sticla de vin in mana uitandu-ma lung dupa ei... Puteam sa ma duc si sa o iau frumos pe Jamie de acolo,sa ajung inapoi la Jukka acasa si sa ma uit in ochii ei si sa ii zic ca o iubesc si ca e tot ce mai am pe lumea asta si o implor sa fie iubita mea,sotia mea,universul meu si deja realizam,dincolo de visele mele,ce jeg de cliseu-existenta aveam. -Hey,ai uitat de vin,mi-a soptit Mina luandu-ma in brate si lipindu-si obrazul de spatele meu. -Ma tinusera niste prieteni de vorba,hai la masa,am zis luand-o de dupa talie si am sarutat-o pe frunte intorcandu-ne la ceilalti. Concertul n-a tinut foarte mult iar atentia mea a fost atat de rupta de moment incat multi ajunsesera sa ma zguduie ca sa ies din starea de cacat in care intrasem.M-as fi dus inapoi la Mina si stateam iar toata noaptea in pat si probabil ca as fi adormit de oboseala cu ea in bratele mele..Dar nu as fi putut sa ma concentrez la asta,nu stiind ce urma sa se intample intre Ohlin si Jamie pentru ca era inevitabil si urlam in mine pentru ca nu vroiam asta..si cat a fost concertul se tinusera in brate,rasesera,Ohlin tot o saruta pe obraz incercand probabil sa ajunga sa fie si mai intim iar eu innebuneam secunda cu secunda... -Deci...?Ce facem?M-a intrebat Mina strecurandu-si geaca pe umeri si uitandu-se la mine. -Nu in seara asta,chiar nu am chef...ma intorc la Jukka sa dorm,am zis zambind scurt si am sarutat-o iesind din club si lasand-o in marea aia de oameni.. Chiar aveam de gand sa ma duc la Jukka si sa dorm,probabil faceam si un dus si imi schimbam si hainele,ma uitam la un film sau ma puneam sa scriu...aveam nevoie...Oricum era urat afara si tot ce vroiam e sa ma rup de ce era acolo,restul orasului...Frig,ploaie,intuneric,liniste,si mai multa liniste,nervi si povesti nespuse...Nu mai vroiam... Ajungand in fata blocului,i-am dat mesaj lui Jukka multumindu-i ca a plecat fara sa zica ceva si ca m-a lasat pe mine sa am grija de casa lui,asta imi mai lipsea,de parca nu aveam destule griji.. Am pufnit si am intrat in bloc aprinzand lumina si uitandu-ma drept in fata...daca acum as fi putut da timpul inapoi plecam dracului inainte sa se aprinda becul ala si mai stateam 1 ora in frig... -Futui,a mormait Ohlin intorcandu-se spre mine...era fara tricou si cu pleata ciufulita,uitandu-se la mine ranjind si lingandu-si buzele inrosite de la muscaturi.Langa el,lipita de perete si la fel,fara tricou pe ea,era Jamie care,in secunda in care m-a vazut,s-a blocat si a inghitit in sec chinuindu-se sa se imbrace la loc. -Ne-ai speriat ma,a zis Ohlin incercand sa isi traga la loc cureaua care era usor descheiata. Eram pierdut...rupt de lume...ma simteam asa distrus,singur,deprimat si imi venea sa urlu si sa plang..da,eu vroiam sa plang si sa ma evapor de acolo,sa uit ca vazusem asta si nu neaparat ca era rau doar ca era ea..de ce? de ce trebuia sa ma indragostesc?eu nu credeam,nu vroiam...vroiam sa mor... -Nu va opriti din cauza mea,am zis ranjind atat de fortat incat un fir de sange a inceput sa imi curga printre buze de la cat de tare mi se muscase limba.Am inghitit nervos si am urcat rapid scarile chinuindu-ma cu cheile sa deschid usa,sa nu ii mai aud.. Usa s-a dat brusc si violent de perete si am inceput sa urlu... -Il omor.nu ma intereseaza,am marait si am inceput sa sparg tot in jurul meu.Durere,creierul imi sangera si imi urla sa ma calmez sau aveam sa mor de cine stie ce anevrism sau atac cerebral.Auzeam in jurul meu cum crapau obiectele pe care le atingeam,le loveam cu pumnii,sfasiam pernele din sufragerie pentru ca alea imi picasera in mana si puteam simti materialul moale cum se lovea violent de pielea mea si ma zgaria... -Nu mai vreau asta,vreau sa uit,vreau sa nu iubesc,nu mai vreau asa ceva,ma vreau inapoi,vreau sa o urasc si vreau sa..nu vreau sa o urasc,vreau sa nu fie cu el...nu el...nu...nu...nu..NU...NU !!!! Am urlat sfasietor de tare si m-am intors incepand sa dau cu pumnii orbeste in ferestrele de la balcon uitandu-ma cu ochii intredeschisi si udati de lacrimi cum din resturile de geam imi zambeste distorsionat chipul meu... -Ai luat-o razna. -Nu te baga in viata mea. -Ai ajuns sa vorbesti singur. -Vreau sa mor. -Te-ai ajutat... M-am oprit o secunda si am simtit cum ametesc si un gust subtil de voma si sange imi inunda gura.Am inchis ochii si o caldura puternica m-a trecut prin tot corpul oprindu-mi-se in maini.In rest a inceput sa imi fie frig,tremuram violent iar muschii mi se contractau spasmotic dandu-mi senzatia ca in orice clipa o sa lesin.. Privirea mi s-a scurs in jos de unde provenea schimbarea mea de stare: ma luptasem cu geamul in asa hal incat ambele maini imi erau sfasiate pana la coate si valuri de sange inundau acum covorul de sub picioarele mele..Nu ma mai simteam,nici durere nu mai simteam,era asa moale si ascultam cum imi bubuie din ce in ce mai slab pulsul... Se zice ca de la ura la dragoste e un singur pas.Eh in secunda in care genunchii mi-au cedat si am cazut neputincios in balta aia de sange,ochii mi s-au inchis si am simtit cum,dincolo de spasme,frig si frica,durere fizica si spaima pentru ce urma sa se intample,ramasese ceva intreg in mine..si eram hotarat sa nu renunt la asta..era prea tarziu pentru mine dar acum,in ultimul ceas in care totul capatase o forma si o culoare rosiatica,nuante exagerate si fierbinti,realizasem ca tot ce ascundeam in suflet era chiar mai pur decat ar fi fost cineva capabil vreodata: eram indragostit iremediabil si nebuneste de Jamie... Buzele mi-au ramas intredeschise si aerul care mi-a patruns mai mult fortat in plamani m-a facut sa tusesc un val de sange si sa imi strang ochii de frica sa nu raman cu imaginile distorsionate si sangeroase din fata ochilor mei..Dar intr-un final pana si zambetul mi-a razbit pe fata...Nu mai stateam sa analizez de ce,nu mai aveam putere... Noapte buna Dani...Dormi linistit... | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Mier Feb 09, 2011 10:19 am | |
| Epilog
Iadul intotdeauna a avut doua parti,una mai frumoasa decat alta.Bineinteles ca toti suntem suficient de orbi sa vedem doar foc si agonie..Dar s-a oprit oare careva sa se uite in jur?Sa fim seriosi,daca asta era ceva rau atunci eu puteam sa infrunt raiul. Ce cald era in jur.Nu foc si alte abureli ci doar cald si uscat..Stateam in bezna dar de fiecare data cand radeam imi puteam vedea rasetul metamorfozat in valuri de lumina si litere... -Ce drogat trebuie sa fiu,am zis ridicandu-ma de pe jos si invartindu-ma scurt: nu eram pe picioarele mele,eram atat de usor si radeam din orice,clar eram drogat. -De ce nu aprinde nimeni lumina ?? am marait si am bajbait in bezna cativa metri in fata mea incercand sa imi dau seama totusi unde eram...In jurul meu liniste. -Heh,am pufnit si cuvintele mi-au iesit iar intortochindu-se in fata ochilor mei si eu,ca retardul,am ridicat atunci mana sa le prind.. -Sunt doar rodul imaginatiei tale.. M-am intors spre noua voce care sparsese atmosfera aia si langa mine a aparut ea...era schimbata: puternic machiata si imbracata intr-o rochie de piele si desculta... -E intuneric dar te pot vedea,am zis zambind si am dat sa ma apropii de ea dar m-a oprit facandu-mi semn sa ma uit la ea.. -Stii unde esti...? -Daca nu stiu eu,stii tu,nu? -Toate astea ti le imaginezi.. -Jamie..nu ma lua cu filozofii...sunt intr-un loc ciudat si macar tu sa stii ce se intampla.. -Iubire...a zis moale si si-a intins mana spre obrazul meu zambind trista... -Jamie...iarta-ma...n-am vrut asta...am vrut sa fii fericita... -Fara tine...?E prea tarziu oricum. -Nu e..uite..suntem acuma impreuna,am zis uitandu-ma lung la ea si am facut un pas in fata dand sa o ating dar a disparut brusc facandu-se iar liniste... -Ce dracu e asta? M-am uitat in spate si l-am vazut pe Ohlin uitandu-se la mine lung si foarte fericit: -Daca nu erai tu sa faci asta,eu nu as fi ajuns cu ea,multumesc.. -Te omor,am marait dar si el a disparut brusc ramanand singur... -Ok,visez.Inchid ochii,ma ciupesc si ma trezesc,nu e greu,am zis strangand intre degete pielea din dreptul incheieturii si m-am oprit: nu simteam nimica. -Si acuma stau in visul asta pana cand...? -Nu ai cum sa pleci...a zis iar glasul moale al lui Jamie... -Iarta-ma,am zis intorcandu-ma sa ii prind privirea dar era numai vocea ei... -E vina ta,dar e bine,a soptit iar glasul lui Ohlin... -Ai pierdut,a soptit brusc si glasul lui Mark.. -Ramai cu mine,s-a auzit scurt glasul Minei.. Iar in final...nimic...eram in cadere libera... -Te iubesc..am murmurat simtind cum imi chinuiam corpul sa se opreasca dar nu mai eram stapan pe nimica..doar pe un gand,o imagine... Am zambit dandu-mi seama ca nu ma mai trezeam...Era bine oarecum... Si demonii trebuiau sa piara candva... | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Mar Ian 17, 2012 5:11 am | |
| Capitolul 3
1.Un ticait in surdina..e ca si cum pulsul mi se zbate frenetic intr-un aparat si un ac care isi face loc in pielea mea,jdrelind inca putin din tesuturi de fiecare data cand mana imi tresare sau pieptul mi se umfla de la gurile de aer pe care le iau cu atata pofta.. Ultimul lucru de care imi aduceam aminte era sticla sfaramandu-se in jurul meu,sangele curgandu-mi siroaie si patand ca un vin bun covorul alb si moale al lui Jukka.Nu urlasem,nu ma zbatusem,pentru ca in secunda aia nu mai vroiam nici macar sa respir.Pentru ce?Imaginile alea mi-ar bantui intreaga existenta,ramasitele de existenta pe care le mai consideram vii,utile.. Si brusc mintea mi s-a incetosat.Unde eram?Stiam ca visez,pentru ca repetatele lovituri in perete nu imi creeau durere,si desi eram imun la afisarea durerii,as fi simtit ceva,numai ca acum nu simteam nimic.Era ca si cum..ma drogasem cu ceva.Sentimentul acela cand nu te droghezi niciodata dar in schimb iti imaginezi ca daca ai face-o,asta ar fi senzatia..plutesti si ti-e rau in acelasi timp,vrei sa vomiti si sa iti sfasii pieptul de o durere necunoscuta tie,pentru ca ajungi sa cresti cunoscand doar intepaturile de albina sau juliturile din parc sau chiar si ochii umflati si vineti de la o altercatie aparent neimportanta cu un elev mai mare ce te vrea scaldat in sange. Ramasesem singur.Dar nu era neaparat un sentiment trist,deprimant.Pentru ca realizasem ca in afara de mine nu mai cunosc pe nimeni...
...
Jamie isi grabi pasii speriati pe culoarele spitalului,culoare ce pareau infinite,mai ales in cautarea ei speriata,furioasa intr-un fel. -Nu va suparati,cabinetul 15?? Asistenta dadu din cap intr-un mod sec si isi intinse degetul scorojit de ani si de munca spre o usa micuta in coltul cel mai indepartat al etajului. -Nu cred ca pacientul are voie sa aiba vizite acum,i-a zis pe un glas usor ragusit si a privit-o in ochi..ochii aceea mari si albastri,care acum erau rosii si mici vase de sange se spargeau in jurul irisului,facand-o sa para nedormita de zile intregi,o drogata amarata,lipsita de bani si locuinta..si vise. -Nu stau mult,a zis pe un glas tremurand si a trecut pe langa asistenta fara sa mai zica nimic,doar aerul suierandu-i afara din plamani se mai auzea,incet dar in acelasi timp asurzitor. Se opri in fata usii.Nu stia ce sa faca,ce sa zica.Sa zambeasca sau sa planga?Nu,plansul ar fi facut-o sa para slaba si sa para ca si cum ar avea sentimente pentru brunetul din salon,cel ce fusese la un pas de moarte,o moarte cliseica din cauza ca persoana pe care o iubea era pe jumatate dezbracata si aproape ca se futea intr-o scara mizerabila de bloc cu unul din cei mai bun prieteni ai sai. Odioasa imagine,asa isi zicea si ea acum.Si ii parea rau dar nu mai conta trecutul,ce putea sa faca?Sa isi ceara iertare,dar Dani nu era treaz.Sa dea cu ochii de restul,ii era rusine ca si-a facut loc in familia lor si acum probabil ca toti o urau pentru ca le distrugea cel mai bun prieten. -Nu intra,zise o voce de femeie usor matura,nuantele de superioritate si rautate modelandu-se haotic,apropiindu-se de ea. S-a intors incet,speriata de acele cuvinte,nestiind la ce sa se astepte. -Tu esti.. -Mina.Defapt stii bine cine sunt,a zis pufnind si s-a apropiat de ea scrutand-o cu privirea,cu acei ochi mari si verzi,o privire de om rau dar triumfator prin excelenta.A ranjit larg si si-a muscat buza rosie ca sangele inchegat,aceeasi culoare ce acum se afla in apartamentul lor,si brusc a indepartat-o de usa salonului. -Nu are voie vizitatori.Adica doctorii ma lasa pe mine si pe Jukka dar tinand cont ca tu nu esti asa apropiata de el,nu cred ca e cazul sa il deranjezi,mai ales ca nu se simte asa bine cum ar trebui. -Tu nu ii esti apropiata.. Brusc,Mina a inceput sa rada strident si sa isi scuture suvitele negre de par,lasandu-le sa reverse pe spatele ei,imbracat deloc discret in dantela si piele. -Pustoaico,eu sunt mai apropiata de Dani decat probabil o sa fii tu vreodata..Jamie. Desi instinctul ii urla sa dea in ea,sa o loveasca cu sete si fara rusine,s-a multumit cu a se uita lung in ochii ei si a ofta numai pentru sinele ei: -Vreau sa il vad.E prieten cu mine si.. -Nu.Dani e amnezic,stiai ?Nu isi mai aduce aminte de nimic,asa ca am avut grija sa ii spun cine sunt prietenii lui,cine e persoana care..il iubeste asa mult si ii va fii alaturi mult timp de acum incolo si scuza-ma daca ma insel,persoana aceea nu esti tu,a zis si s-a incruntat apropiindu-se de Jamie cat de mult a putut,incercand cumva sa ii arate ca vorbeste cat se poate de serios si ca in orice moment poate sari..dar in ochii ei nu se citea nimic,nu se citea sacrificiu sau dragoste sau daruinta,citea poate doar egoism,sete de ceva anume,de o persoana anume,si era inuman,pentru ca Dani nu era un obiect de faima si fericire,defapt de fericire era,si inca cum,si Jamie stia asta mai bine decat oricine altcineva.. Si-a ridicat privirea si si-a mocnit plansul ce statea sa ii invadeze intreaga fiinta,nu numai ochii mari si rosii,obrajii secati de sange si buzele ce frematau franturi de cuvinte neintelese nici macar de ea. Intelesese ca nu mai avea ce cauta in viata lui.Pana la urma,avusese loc?Sau fusese vina ei ca frica o invaluise in fiece clipa in care il vedea,in singurele momente cand a fost inconjurata de bratele lui calde,de buzele lui ce i le sarutau pe ale ei,asteptandu-se parca sa fie culcata pe covorul de sub ei si totul sa se transforme intr-o noapte in care sa se lase linistea,si gemetele lor sa ramana marturia ascunsa a peretilor incaperii.. Mina triumfase,cel putin acum.O alungase pe ea,fiinta perfecta ce,undeva ascunsa intr-o ceata densa si de nedescris,in mintea lui,zacea,asteptand un soi de recuperare,de semn ca nu s-a terminat totul si ca tot ce ar fi putut avea se va transforma din trecut ploios intr-o incercare timida de..ceva al lor. Pasii au tarat-o departe de acolo.Buzele ii ardeau,simtea nevoia sa vorbeasca,,cu cineva,sa fumeze o tigara sau pur si simplu sa ia foc si sa nu o mai caute nimeni niciodata.De ce a trebuit sa o gaseasca atunci si sa o salveze din parcul ala nenorocit?Ea se descurca si fara sa vina cineva pe un cal alb..facuse asta de cand era un copil,scapase de mult,cedase si de mai multe ori dar in final era intreaga si nu murea de foame sau de frig..sau cel putin daca murea de frig nu ii pasa,nu avea pretentia sa se si trezeasca a doua zi.O gasea cineva moarta,era un caz de copil fugit de acasa,o plangea cineva o zi si apoi se asternea linistea,lumea uita si totul revenea la normal. Dar el a vrut sa o salveze..si acum el era cel ce avea nevoie de inca o sansa.
...
-Jamie,a exclamat Mia sarind de pe scaunul unde statea de ore intregi,langa Mark care isi invartea sacadat lingurita de plastic in paharul semi-golit de cafea,ai reusit sa intri sa il vezi?A intrebat mangaindu-i moale fruntea si privind-o in ochi. -Nu,a apucat doar sa zica si o lacrima i-a curs pe obraz,aterizand pe buze si continuandu-si drumul spre gat. Mia a privit-o sceptica o secunda,nereusind sa isi dea seama ce s-a intamplat mai exact si a tras-o incet de talie departe de privirile nesigure ale celorlalti. -Povesteste-mi. Se vedea pe figura Miei cum Jamie pentru ea era ca si un copil sau poate o sora mai mica.De cand Jamie intrase in gasca si toti erau morti dupa ea pentru ca ea era cea mai mica,desi 17 ani nu e neaparat o varsta mica,Mia a luat-o sub aripa ei si a inceput sa aiba grija de ea in tot ce facea : haine noi,un laptop nou ca sa poata sa isi faca temele si sa isi citeasca acele carti ce nu le gasea in magazine,ii amenajase pana si o camera in apartamentul ei si al lui Mark,trecand peste faptul ca acea camera era defapt biroul lor si acolo se aflau majoritatea lucrurilor de pret ale celor doi.. -Deci..? Jamie si-a ridicat privirea si si-a ascuns fruntea in pleata rosie a Miei: -Dani e amnezic..si prietena lui i-a zis doar de voi si de ea,dar nu a vrut sa ii zica de mine.Uite,iti zic de astea acum pentru ca tin la tine si am incredere in tine dar nu le zic ca sa te duci sa faci stiu eu ce scandal pentru ca stiu ca Dani nu ar vrea si sincer nici eu nu vreau.Adica sa fim realisti,se presupune ca eu sunt prietena lui Dead,nu?Si Mina a lui...si e si normal pana la urma,noi nici macar nu am impartit nimic anume,doar ca ne-am intersectat pe strada,am trecut prin una alta si m-a salvat atunci de la frogul ala.In rest fiecare are viata lui,nu? Repeta in continuu la sfarsitul propozitiei : "...nu?".Nesiguranta.I se citea in glasul subtire insa acum ragusit de griji si oboseala,iar ochii ei tradau mult mai mult.Vroia sa ii urle cineva adevarul,sa ii arda timpanele si sa ii pateze sufletul cu acel mic aspect al vietii ei : Dani.Iubirea ei pentru Dani. Mia s-a cutremurat de nervi scurt si s-a smucit de langa Jamie pufnind: -Nu e iubita lui,a facut asta special,a zis maraind si s-a intors spre Jamie lipindu-si mainile in jurul pieptului si muscandu-si frenetic buza de jos. -Nici macar nu are ce cauta aici,ce mama naibii,a zis numai pentru ea si s-a uitat in jur apoi s-a pus la loc langa Jamie care privea in gol,parca stearsa de orice fel de idee sau sentiment.. -Mai bine mergem acasa.Uite,acum degeaba stam pentru ca nu s-a trezit si stim foarte bine ca atata timp cat sta..chestia aia in jurul lui,ar putea isca un scandal si am fi toti dati afara.Intotdeauna am urat astfel de persoana si sincer acum parca as fi preferat sa nu ajung vreodata sa o cunosc sau sa fac liceul cu ea. Mia iar vorbea singura,deja tot ce scotea printre buze erau lucruri aleatorii,idei fara inceput sau sfarsit,si tot ce reusea era sa o deprime pe Jamie,desi nu asta ii era intentia. -Hai acasa,a zis intr-un final si a luat-o de brat ducandu-se in salon de unde si-a luat rucsacul si cheile de la masina si au plecat,ramanand doar cativa baieti care discutau in surdina si isi beau cafelele,asteptand probabil vesti de la medici..orice veste ce le-ar fi ridicat moralul.. | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Mar Ian 17, 2012 9:57 am | |
| 2.O asistenta isi facu loc in salon si isi aseza tabela si prosopul ce-l adusese pe marginea patului,undeva langa picioarele mele. -Buna dimineata,zise fortandu-si zambetul,asa cum fac de altfel majoritatea asistentelor care nu sunt suficient de bine platite.S-a apropiat de capataiul meu si si-a lipit degetele stafidite si umede de gatul meu,luandu-mi pulsul si privind cateva secunde atenta la ceasul de la mana. -Nu cred ca mai ai nevoie de astea,a zis si a tras cu grija de acele ce conduceau spre perfuziile la care eram conectat,moment in care mainile mele s-au detensionat si un fir de sange mi-a napadit incheietura mainii stangi,prelingandu-se pe cearsaful alb. Intr-o secunda,asistenta m-a bandajat la loc,strangand mai tare de pansamente si verificand sa nu cumva sa mai existe asemenea mici accidente.Ochii ei ma scrutau atent,ma privea ca si cum urma sa ma tai iar si sa o iau razna sau sa ii sparg ceva in cap,muscandu-i capul de pe umar.Si asta era posibil sa existe in imaginatia ei,tinand cont de faptul ca imi vazuse cicatricea in forma de cruce intoarsa de pe bratul stang. -Dragutule,daca vrei,doctorii pot discuta cu un psiholog,avem unii foarte buni aici si ar putea sa stea sa te asculte,stii,nu pierzi nimic.. Am marait si m-am ridicat in fund incepand sa dau la o parte cearsafurile si sa ma dau jos din pat.Eram inca ametit,probabil ar mai fi durat pentru ca pierdusem mult sange si mi-aduc aminte ca doctorul zumzaia la un moment dat cum ca ma gasisera aproape prea tarziu si ca am prieteni inconstienti.Da,inconstienti,pacat ca nu incercasem sa ma omor ci doar sa sparg niste geamuri si sa ma calmez.Dar de ce vroiam asta?Traiam in bezna de cand ma trezisem si tot ce imi mai aduceam aminte era momentul cand spargeam geamuri si lesinam.In rest...nu mai recunosteam nimic.Tipa bruneta ce venea des la mine,Mina,imi zisese ca ea e iubita mea de mult timp si ca Jukka,cel blond si micut,e cel mai bun prieten al meu si eu stau la ea pentru ca el nu mai vrea sa stea cu mine. -Iubire,a grait lingusitor si a intrat in salon intinzandu-mi o pereche de blugi si o geaca de piele,impreuna cu un tricou si bocanci.Mi-a zambit si s-a pus langa mine pe pat mangaindu-mi coapsa dreapta: -Asa ma bucur ca mergem acasa.O sa luam un taxi ca sa ajungem mai repede,si ne punem sa facem o baie,sa vedem un film,sa.. Asistenta si-a dres glasul,banuind ca planurile astea ar fi devenit mai intime si s-a apropiat de mine cu fisa de externare si un pix ce mi l-a intins si m-a privit in ochi: -Daca nu poti semna,nu e problema,o pot ruga pe domnisoara,a zis facand referire la Mina. -Nu sunt ciung,am marait si am luat pixul din mana ei si am scrijelit o semnatura ce nu prea semana foarte mult cu cea pe care o foloseam eu de obicei,semn ca mai aveam pana imi reveneam complet. M-au privit amandoua sceptice si intr-un final,mi-au lasat un pic de intimitate cat sa ma schimb si sa ies de acolo.Era ingrozitor,nu imi mai aduceam aminte nimic si imi venea sa ma urc pe pereti pentru ca eram convins ca viata mea nu se invartea doar in jurul a doi oameni si o camera de apartament..era ceva mai mult,simteam asta.Imi vroiam viata inapoi.. Mi-am luat rucsacul si l-am deschis,incepand sa imi ordonez lucrurile din el..o carte,o agenda,portofelul in care aveam niste maruntis,autograful de la Cradle,de astea imi aduceam aminte.Ca le am.In schimb sub ce forma le-am luat,nu mai stiam. Doctori incompetenti..,mi-am zis maraind.Nu intelegeam de ce dracu nu au fost in stare sa isi dea seama de ce sunt amnezic,in conditiile in care o pierdere de sange,oricat de masiva ar fi ea,nu ar duce la o situatie de genul acesta.Aveam de gand sa ajung acasa si sa incep sa recitesc cartile de care imi spusese Jukka ca le citisem,sa vad filmele si sa ascult muzica mea,trebuia sa ma recuperez cumva iar acesta era singurul mod,Altfel as fi luat-o razna.. O pereche de degete subtiri si pictate puternic in rosu mi-au intors barbia,sarutandu-ma cu pofta si gemandu-mi printre buze: -Abia astept sa ajungem acasa,mi-a soptit si s-a lipit de umarul meu in timp ce asistenta tinea usa deschisa sa iesim si imi zambea din complezenta.A dat scurt din cap cand am trecut in dreptul ei si pe urma a intrat inapoi in salon,mormaind ceva,probabil vreo injuratura la faptul ca nu i-am dat niciun ban.Logica idioata a medicilor si a asistentelor,sa dai bani pentru un lucru pentru care oricum sunt deja platiti. Taxi-ul,galbenul ala spalacit si murdar de noroi,era parcat fix in fata usilor de la urgente,iar taximetristul mesteca o guma care ii facuse buzele mov si se holba la Mina,inghitind din cand in cand si in sec,ca sa fie tacamul perfect. -Unde va duc ? a zis aruncand un ranjet tampit spre mine si apoi spre Mina -Strada rosie,la numarul 5,a soptit vampa de langa mine si apoi s-a incarligat in jurul meu,fumandu-si tigara si intinzandu-mi si mie din cand in cand. -Siii...cum mai sunt spitalele din oras? Mi-am dat ochii peste cap in semn de iritare ca un taximetrist se chinuie atat sa faca mici discutii si mi-am lipit obrazul de geamul masinii si am inchis ochii... Tot speram ca or sa apara diverse amintiri,imagini sau franturi de situatii care sa ma faca sa imi aduc aminte macar de ziua in care mi-am tras-o prima data sau de ziua in care am sarutat-o prima data pe Mina,orice lucru m-ar fi putut ajuta..un copac,un copil,un magazin..Orice? -Dani?am ajuns,a zis pe un ton plictisit si s-a dat jos din masina luandu-mi ea rucsacul ca sa ma ajute si asteptandu-ma in fata usii de la intrarea in bloc.Mi-am luat cateva secunde sa ma uit in jurul meu,incercand sa pastrez in minte imaginile si peisajul.Nimic.Asa ca,ascultand tocul nervos al Minei si spranceana ridicata in semn de protest ca pierd vremea in loc sa ma grabesc si sa o urmez in apartament. Apartamentul a fost alta distractie : era frumos,camerele cu gust si mirosea a ceva dulce,de parca cineva gatea in secunda aceea acolo..scortisoara,vanilie,era foarte dulce,probabil un parfum.Am inspirat inca odata si m-am trantit ca o perna grea pe canapeaua mica,inchizand ochii si cascand,frecandu-mi absent incheieturile bandajate,vrand parca sa scrijelesc ceva pe ele,doar ca durerea ma intepa usor de tot,in semn ca inca eram sub copci si morfina. -Iubitule,a soptit pervers Mina si s-a afisat in fata mea muscandu-si buzele si despartindu-mi coapsele..vreau sa te faci bine si sa te simti bine,doar e casa ta,zise pe un ton pitigaiat si se lasa in genunchi continuand sa ma atinteasca cu privirea.. -Vreau sa dorm,am zis cu vesnicul meu glas ragusit si m-am incruntat cand mana ei rece,degetele impanzite de unghii false lungi mi-a atins o zona sensibila si a inceput sa se miste in jurul ei asteptand parca ceva anume. -Mina... -Shh,stai un pic,nu te grabi,vreau sa te fac sa te simti bine,mi-a soptit si sanii ei plini mi-au atins pieptul si au inceput sa se miste ritmat in timp ce cauta sa imi scoata cureaua de la pantaloni si sa ma simta si mai de aproape,de parca nu era deja undeva in sufletul meu.Si jumatate. -Nu vreau.. M-am uitat in ochii ei si m-am incruntat.Nu vroiam sa mi se daruiasca,nu acum sau cel putin niciodata.Nu o vroiam,bratele mele o respingeau cu sete iar restu corpului meu imi urla,tremurand si tresarind la fiecare atingere a ei..simteam nevoie de placere sexuala,zilele in care fusesem tintuit in spital ma facusera sa am fel de fel de vise erotice in care mi se indeplineau toate poftele si dorintele si vroiam avid sa simt placere.Dar nu cu ea.Era ceva in privirea ei care ma facea sa nu am incredere in ea,sa o indepartez de mine si sa ma ridic si sa ii zic ca nu mi-aduc aminte de ea si nici nu vreau..Femeia frumoasa,femeia curva,formele acelea pline care invitau,sanii ei rotunzi si plini care frematau doar cand erau priviti cu sete,triunghiul de un roz prafuit si umed la fiecare atingere priceputa de barbat,buzele de un rosu sters si muscate din sadism si placere,tot ce o facea pe ea femeia ce te ingenunchea si te facea sa urli si in somn,nu numai deasupra ei.. S-a ridicat jignita si s-a incruntat,apoi a zambit un pic prea exagerat: -Inteleg,esti obosit,inca nu te-ai vindecat cum trebuie,hai sa adormi un pic,a zis si m-a prins iar de umar de parca as fi fost un olog si m-a condus intr-o camera ce parea dormitorul,combinat in nuante de gri si rosu si cu un pat monstruos de mare undeva in coltul luminat al camerei. Am inceput sa ma dezbrac de haine,insa m-am oprit la a-mi scoate geaca si tricoul si am ramas in blugi. -Pot dormi asa,am zis sec si m-am pus pe pat cu tot cu bocancii in picioate si am inchis ochii incercand sa adorm. -Sigur,fa-te comfortabil,a zis scotand un "hm" si a parasit camera,trantind cu grija usa in urma ei.. Se lasase batuta.. | |
| | | Jamie
| Subiect: Re: Shiva's Overture Vin Ian 20, 2012 1:52 am | |
| 3.Contururi.Contururi fade imi inundasera mintea pe timp de noapte,scrutand cu strasnicie si cele mai intunecate colturi ale mintii mele aparent bolnave.. Ca un cosmar,doar ca reuseam sa urlu si sa ma trezesc din el,sa rasuflu linistit si sa imi deschid ochii,greu atinsi de oboseala,si sa ma uit in jur cautand ceva anume.. -Ai visat urat?mi-a soptit Mina si si-a trecut mana pe pieptul meu,sarutandu-mi gatul si scotand un icnet ca atunci cand te intinzi prea tare si simti cum ti se detensioneaza corpul.Si-a ridicat gatul si a dat sa se puna deasupra mea dar m-am smucit si m-am ridicat si eu in capul oaselor si mi-am prins puntea nasului intre degete si m-am incruntat. -Ma doare rau capul,am zis mai mult bombanind si m-am intors spre ea.Unde tinem medicamentele? -Bucatarie,a zis privindu-ma sec si fix si s-a dat jos din pat intrand in baie si trantind puternic usa dupa ea. Ce femeie nebuna frate...mi-am zis si m-am dus in bucatarie chinuindu-ma sa imi descalcesc pleata si sa imi scot de la mana bandajele pe care nu le mai suportam deja. -Pe care ra... Urma sa zic "raft" dar am simtit o pereche de brate prinzandu-ma cu putere si cineva mi-a pus mana la gura.Cloroform cred.Sau ceva ce m-a facut sa lesin.. Si acum iar visam ciudatenii si ma chinuiam sa ma trezesc pentru ca eram in ceva roller coaster care urma sa se prabuseasca.Si aveam impresia ca daca nu urmeaza sa ma trezesc,aveam sa mor.In vis,da,deci in final ma trezeam..nu? Visul a durat ore intregi,insa cand am reusit sa deschid ochii,m-am blocat si mai urat decat atunci cand ma trezisem la spital.Alta camera,total alt decor,cred ca ma bulversasem in ultimul hal,ma simteam ca intr-un trip prost [...] | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Shiva's Overture | |
| |
| | | | Shiva's Overture | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|